La nostra CASA CARABASSA ha estat mencionada en un article de la web Houzz de’n José Luís Rodriguez, un debat sobre persianes Mallorquines o Alicantines.  Estem encantats de la menció! Nosaltres creiem en combinar la tradició i la innovació i deixem que cada obra en indiqui quina és la millor opció per integrar-se en el seu entorn.

Our Work CASA CARABASSA has been mentioned in a Houzz web article from José Luís Rodriguez, a debate about Mallorquin or Alicantin blinds. We are really pleased about the mention! We really believe in tradition and innovation combination and we let each work choose the best option to integrate to their location environment.

No us perdeu el seu article / Don’t miss their article:

Persianas mallorquinas o persianas alicantinas: ¿Cuál elijo? Analizamos las características de cada una para que sepas qué persiana elegir para las ventanas de casa. BY HOUZZ José Luis Rguez. 1 de noviembre de 2018

 

CASA CARABASSA – HOUZZ

CASA CARABASSA

+ There are no comments

Add yours